Lichtadvies voor uw toekomst.

Om van uw huis een thuis te maken moet alles kloppen. Daarvoor let u op de details en zoekt u naar een interieur dat past bij uw persoonlijkheid. Bij BARI Verlichting helpen wij u graag om met een lichtplan de puntjes op de i te zetten. Wij begrijpen de waarde van verlichting en voorzien u altijd van een onderbouwd en duurzaam lichtadvies. Dit baseren wij op onze jarenlange ervaring en uitvoering van eerdere verlichtingsprojecten

Iedere ruimte heeft een eigen benadering nodig. Samen met u maakt BARI Verlichting een duurzaam en persoonlijk lichtplan. Een mix van lichttypen die past bij het gebruik van de ruimte, in combinatie met de sfeer die u zoekt. Door ons lichtadvies uit te voeren in Virtual Reality ervaart u direct hoe uw woning er met nieuwe of aangepaste verlichting uit komt te zien!

Beleef en proef de sfeer in Virtual reality(VR)!

– Uniek in Nederland. Wij zijn de eerste die een lichtplan in Virtual reality aanbieden naast ons slimme lichtoplossingen. Vraag nu direct een VR lichtplan aan –

PRIJZEN

Het startbedrag van een VR lichtplan is 750euro. De totaalprijs is afhankelijk van de volgende variabelen: Aantal m2, details en het aantal meubels.

Voor wederverkopers(architecten, designers en electriciens) kunnen wij het lichtplan compleet opleveren met uw eigen logo.