Luxe LED verlichting voor iedereen

Het team achter BARI Verlichting wordt aangevoerd door Aad Gul en Marco de Vries. Marco is in 2011 Ledsko begonnen naast zijn studie vanuit huis. Kort daarna sloot Aad aan als zakenpartner. Ledsko helpt bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame lichtoplossing. De afgelopen jaren hebben Aad en Marco de opkomst en ontwikkeling van LED verlichting dus van dichtbij gezien. LED is volwassen geworden en woningbezitters en architecten zijn inmiddels ook op zoek naar duurzame lichtoplossingen. Het antwoord op die vraag is BARI Verlichting.

Bij BARI Verlichting geloven we dat het mogelijk is betaalbare luxe LED verlichting aan te bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij helpen u graag om van uw huis een stijlvol thuis te maken. Met ons team streven we ernaar uw aanvraag en opdracht naar volle tevredenheid af te handelen. Onze collega´s zijn vakkundig en gaan altijd voor het best mogelijke resultaat. Persoonlijke aandacht is daarbij essentieel voor ons. Zo komen we samen met u tot dé lichtoplossing die bij u past.

Duurzaam

Bij BARI Verlichting merken we dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun energie verbruik. Ons team helpt u graag met een lichtoplossing waarbij slimmer wordt omgegaan met licht zodat het ook zuiniger is. Wij bieden daarom alleen nog LED verlichting aan in onze lichtplannen. Gemiddeld verbruikt u daarmee 70% minder energie dan wanneer u halogeenverlichting in huis zou hebben.

Bij BARI Verlichting streven we er altijd naar om onze LED verlichting zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door recyclebare materialen te gebruiken, maar ook door een energiezuinige LED chip te gebruiken. Door het slimme ontwerp van onze lampen hebben deze chips een levensduur van maar liefst 50.000 uur, wat neerkomt op zo’n 8 tot 10 jaar bij normaal gebruik.